нови професионални продукти

 

WEGA PEGASO Opaque
Ефективна и надеждна като всяка Wega,
серията Wega Pegaso Opaque е решена изцяло в модерен черен цвят, който Ви въвежда в един нов подход за визията на вашия кафе - бар и изразява последните тенденции в разбирането за цветовете.
   
WEGA CONCEPT
Технологията с няколко отделни бойлера е част от енергоспестяващата функция на машината, която разпределя мощността към отделен бойлер само, когато е необходимо. Това гарантира повишена температурна стабилност на групите и бойлерите, доставяйки перфектно еспресо.
Изключително внимание е отделено на безопасността при експлоатацията на Wegaconcept . Wegaconcept има 5 отделни характеристики на бойлерите и 4 отделни функции за безопасността на варящите групи.
   
  BELOGIA съдомиялни
Съдомиялните на Belogia са оптималното решение за всеки един бизнес в областта на ХоРеКа. Едновременно с това са перфектен избор за всяка една друга област. Осигуряват почистване и стерелизация в съответствие с правилата за хигиена.
Belogia предлага съдомиялни в различни класове и с различна производителност, така че да бъдат посрещнати изискванията дори и при трудни условия. В същото време тяхната съвременна технология свежда до минимум усилията Ви свързани с измиване на съдове.
   
  BELOGIA KRAL – машина за гръцко – турско кафе
Освободете се от дългия процес на приготвяне на гръцко кафе и го предоставете на Kral.
Новата автоматична кафе машина за гръцко кафе работи безпроблемно и с постоянно качество. За обожателите на този тип кафе специалната функция „паша кафе” дава възможност за приготвяне на напитката по несравним начин.
 Условия на използване