Профил

EUROGAT OOД е основана през 2001, като наследник на фирмата “Eurogat”, която съществува от 1991 година и беше една от първите специализирани компании, развиваща дейност в доставката на кафе машини и барово оборудване.

Развитието на компанията съвпада с прогреса и развитието на международните пазари за кафе машини с цел пълната и резултатна подкрепа на клиента със съответните продукти, както и успешния отклик на възможните възникнали нужди и изисквания на клиента.

Интеграцията и развитието на EUROGAT OOД на този динамичен и силно конкурентен пазар бяха изключително бързи, и така се създадоха необходимите предпоставки компанията да държи един съществен дял от Гръцкия вътрешен пазар. Печелейки доверието на клиента с високо качество на предлаганите стоки и услуги, през последните години, “Eurogat” Ltd създаде own label продукти, с нововъведения в техния дизаин, като Eurogat Ice, Eurogat Cold, Eurogat Granita, Eurogat Washer, Eurogat Softener, Eurogat Grinder, Eurogat Bar.

Изправяйки се пред съвременните предизвикателства, инвестирахме в усъвършенстването на отделите за техническа подръжка, борейки се за титлата най- добър supporter както за knowledge така и за know-how, а и за непрекъснато увеличаваща се по обхват сервизна мрежа, покриваща цялата територия на страната. Цел на нашата компания е запазването на високия стандарт за качество на нашите продукти и услуги, както и непрекъснатия стремеж за задоволяване изискванията на нашите клиенти. 

EUROGAT OOД има клонове в Атина и Солун и мрежа от сътрудници, която покрива географски, резултатно, гъвкаво и надеждно повечето гръцки градове.

С вяра за успех при постигането на нашите цели и с настроение за усърдна работа, продължaваме нашия опит за една компания, колкото се може по-силна, за едно по-добро бъдеще. За една компания, която може да се отзове с пълен успех на нуждите на съвремения клиент и да задоволява всички изисквания, като същевременно да отговаря с успех на предизвикателствата на днешните международни пазари и да поддържа лидерското място, което достойно е завоювала.

   

 Условия на използване